© כל הזכויות שמורות לברנע ג'פה לנדה ושות' משרד עורכי דין

סיימון ג’פה

סיימון, שותף מייסד וראש מחלקת התאגידים במשרדנו, הינו מומחה בליווי חברות זרות הפועלות בישראל. בין לקוחותיו, חברות הפועלות בכל תחומי התשתיות, לרבות תחבורה, חשמל, מים, אנרגיה סולרית וגז טבעי.

סיימון בעל שם עולמי בליווי עסקאות מיזוגים ורכישות, חוצות גבולות, ומומחה במימון פרויקטים.

 

את הסמכתו כעורך דין סיימון קיבל בלונדון, שם צבר ניסיון ומומחיות בעסקאות מיזוגים ורכישות ובמגוון רחב של עסקאות בתחום ההון סיכון.

 

סיימון אחראי על הקשרים הבינלאומיים של המשרד ובעל קשרים ענפים עם משרדי עורכי הדין מובילים בעולם. כמו כן, הוא מדורג באופן קבוע במדריגי הדירוג הבינלאומיים והמקומיים.

 

מדריך הדירוג הבינלאומי היוקרתי IFLR 1000 לשנת 2018 דירג את סיימון כעורך דין מוביל בתחומי הבנקאות, מימון פרויקטים, PPP/PFI ומיזוגים ורכישות.

 

מדריך הדירוג היוקרתי, Chambers and Partners, לשנת 2018 דירג את סיימון כמומחה בתחום הפרויקטים והאנרגיה וההייטק (התאגידי). המדריך מתאר אותו כ”עורך דין המעורב בפרויקטי תשתית בולטים, שנבחר לעתים קרובות בשל מיומנותו במימון פרויקטים”. כמו כן, מדריך הדירוג Chambers HNW לשנת 2017 דירג אותו כעורך דין מוביל בתחום הלקוחות הפרטיים.

 

סיימון הינו אוהד שרוף של מועדון הכדורגל West Bromwich Albion FC וחבר ב- MCC.

השכלה:


London Guildhall University, אנגליה, משנת 1991

אוניברסיטת מנצ'סטר, אנגליה, LL.B, משנת 1990

חבר בלשכת עורכי דין:


חבר לשכת עורכי הדין משנת 1999

חבר לשכת עורכי הדין, אנגליה, משנת 1994



חדשות ועדכונים - סיימון ג’פה:


April 29, 2018

ברנע מארחים קבוצת משקיעים הודים

משרדנו מארח היום קבוצת משקיעים הודים שהגיעו לארץ לסדרת פגישות עם חברות סטארטאפ.

April 18, 2018

ברנע ייצגו את חברת Greenyard Fresh בעסקת הרכישה של מור אינטרנשיונל

משרדנו ייצג את Greenyard Fresh, חברה מובילה בתחום הפירות והירקות הטריים, הקפואים והמוכנים ברכישה של 49% מחברת מור אינטרנשיונל.

December 11, 2017

ברנע ושות' ייצגה את EXO Technologies בעסקת הרכישה של החברה על ידי התאגיד האמריקאי Lear

משרדנו ייצג את חברת הסטארטאפ הישראלית Technologies EXO המפתחת פתרונות מבוססי GPS בהליך הרכישה על ידי התאגיד האמריקאי Lear.

לכל החדשות של סיימון ג’פה >

הזן כתובת אימייל על מנת להירשם לניוזלטר: